Hausmann stakla – dopuna

Hausmann – staklo je sredstvo za čišćenje staklenih površina u svim oblicima – prozori, vrata, ogledala, stakleni nameštaj, ukrasnih staklenih predmeta. Idealan je za čiščenje vetrobranskih stakala i prozora na motornim vozilima. Naneti sredstvo na zaprljanu površinu ravnomernim raspršivanjem, preći čistom, mekom krpom. Brzo sušenje bez ostavljanja tragova. Uklanja prljavštinu i tragove olovki i mastila. Ako niste sigurni da je sredstvo pogodno za čišćenje, prvo testirati na manjem, skrivenom delu površine.Bez dodatih boja i jakih aroma. Sredstvo ne izaziva iritaciju, ne izaziva akutnu toksičnost, ne izaziva osetljivost respiratornih organa, nije opasno po životnu sredinu, nije eksplozivno, lako zapaljivo, oksidirajuće ili punjeno pod pritiskom.
Biološki razgradiv preko 90% – ima svojstvo brzog razlaganja na neškodljive materije, što proizvod čini ekološki prihvatljivim, jer ima mogućnost vraćanja na elemente koji se nalaze u prirodi. Svaka pojedinačna supstanca od koje je sačinjen proizvod Hausmann staklo kontrolisana je i registrovana na nivou EU, što proizvod čini potpuno sigurnim za upotrebu i bezbednim za okolinu. Dostupno u pakovanju od 500ml, sa raspršivačem i kao dopuna.

Šifra artikla: 5555114. Kategorije: , .

 

Hausmann za stakla – biorazgradivo sredstvo za čišćenje staklenih površina, visokog kvaliteta čija je osnovna karakeristika ne ostavljanje tragova brisanja. Izrađen od najkvalitetnijih nemačkih sirovina. Prodaje se u pakovanju od 500ml.