Hausmann za odmašćivanje 500 ml

Hausmann odmašćivač je sredstvo za intenzivno čišćenje teških zamašćenja i skorelosti u profesionalnim sferama i domaćinstvu. Koristi se za čišćenje rerni, šporeta, šerpi, kuhinjskih radnih površina i elemenata i sl.
Sredstvo se nanosi na zaprljanu površinu, ostavi se da deluje nekoliko minuta, a zatim se prelazi vlažnom krpom ili sunđerom, nakon čega se ispira vodom. Ne upotrebljavati na površinama osetljivim na alkalije. Ako niste sigurni da je sredstvo pogodno za čišćenje, prvo testirati na manjem, skrivenom delu površine. Bez dodatih boja i jakih aroma. Može izazvati iritaciju. Sredstvo ne izaziva akutnu toksičnost, ne izaziva osetljivost respiratornih organa, nije opasno po životnu sredinu, nije eksplozivno, lako zapaljivo, oksidirajuće ili punjeno pod pritiskom. Biološki razgradiv preko 90% – ima svojstvo brzog razlaganja na neškodljive materije, što proizvod čini ekološki prihvatljivim, jer ima mogućnost vraćanja na elemente koji se nalaze u prirodi. Svaka pojedinačna supstanca od koje je sačinjen proizvod Hausmann odmašćivač kontrolisana je i registrovana na nivou EU, što proizvod čini potpuno sigurnim za upotrebu i bezbednim za okolinu. Dostupno u pakovanju od 500ml, sa raspršivačem.

 

Hausmann za odmašćivanje – biorazgradivo sredstvo za čišćenje zamaščenih površina, visokog kvaliteta. Izrađen od najkvalitetnijih nemačkih sirovina. Prodaje se u pakovanju od 500ml.