Buzil Budenat Rapid D 444 dezinficijens bez ispiranja 1L

Buzil Budenat Rapid D 444 je sredstvo za dezinfekciju (dezinficijens) vodootpornih površina i otpornih na alkohol. Preporučuje se za upotrebu u kuhinjama, prehrambenoj industriji i u oblasti zdravstvene zaštite. Nakon korišćenja nije potrebno naknadno ispiranje. Sredstvo ne ostavlja trag.

U zavisnosti od koncentracije preporučuje se provera na manjem, skrivenom delu površine. Moguće je da pri višim koncentracijama utiče da izblede pvc materijali koji su u boji, ili se mogu oštetiti aluminijumske površine, akrilno staklo, linoleum i površine prekrivene polimerima.

Evropski standardi: EN 1276, EN 1650, EN 13697, EN 14476, EN 14348.

Pakovanje: 1 L
Spremno za upotrebu. Ručna dezinfekcija, pH vrednost 8.
100 gr proizvoda sadrži 45 gr etanola.

Ostale karakteristike: baktericidna i levurocidna (fungicidna) dezinfekcija (nerazređeno – 1 minut vreme izlaganja. Bakterije: Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa. Gljivice: Candida albicans), noro virusi (nerazređeno – 1 minut vreme izlaganja.), TBC (nerazređeno – 30 sekundi vreme izlaganja. Bakterija: Mycobacterium terra. Kao i virus: Rotavirus strain Wa).

NAČIN UPOTREBE: Za brzu dezinfekciju kompletno naprskati površinu i predmete Budenat Rapid D 444 proizvodom , održati površinu vlažnom za ceo period potrebnog delovanja, i ostaviti da se osuši. Nije potrebno ispiranje.

PAŽNJA: Pre upotrebe Budenat Rapid D 444 potrebno je da površine budu očišćenje od svih zaprljana, i za to preporučujemo 100% biorazgradiv Hausmann za radne površine.

Za više informacija pogledati tehnički list proizvoda Buzil Budenat Rapid D 444.

 

Šifra artikla: B-D444. Kategorije: , .