Asepssol aerosol sprej 1% 250ml za dezinfekciju i deodorizaciju

Asepssol aerosol 1% u 250ml bočici sa raspršivačem je tečno sredstvo za dezinfekciju koje vrši i dodatnu dezodoraciju vazduha (prilikom upotrebe širi prijatan miris). Asepssol aerosol delije i direktno u vazduhu, kao i na površinama. Ubija mikroorganizme i gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, gljivice kao i pojedine viruse. Pored dezinfekcije neutrališe neprijatne mirise i elektrostatičko naelektrisanje predmeta.

Koristi se za dezinfekciju i deodorizaciju vazduha i površina u bolnicama, domovima zdravlja, školama, hotelima, ugostiteljskim objektima, salonima lepote, javnom prevozu, taksijima, automobilima, teretanama, prehrambenoj industriji, živinarstvu, frizerskim salonima. Preporučuje se za dezinfekciju klima uređaja.

Način primene: Pomoću pumpice ravnomerno se rastvor rasprši na površinu na rastojanju 30-60cm. Moguće je i 3-5ml rastvora natopiti na tkaninu i tako prebrisati površine (preporuka 3ml po 1m2). U slučaju raspršivanja preporuka je 3-5ml po 1m3 zatvorenog prostora.

Ukoliko se rastvor koristi za dezinfekciju površina i pribora koji dolaze u kontakt sa hranom i pićem, obavezno je nakon dezinfekcije ispiranje čistom vodom!

Sastav: Rastvor deluje aktivno katjonski površinski, 1l rastvora sadži 1% svojim katjonskim površinski kvaternarnih amonijum jedinjenja, benzil-S12-18 – alkildimetil, hloride.

 

Šifra artikla: 505029646. Kategorije: , .